Åker till Finland.

sgoodie

WAAAAZAAAAAP?!
Klockan är så sjukt lite… Är så galet trött! Haha. Fattar knappt vad jag skriver.. Anyways! Det blev en spontanare till Finland idag. Hur knasigt?! Har nog inte varit där sedan jag var typ 3 år med mamma och gick vilse i mumindalen…… Men jag tror att det kommer bli ett himla roligt dygn! Nu ska jag packa väskan lite snabbt( VARFÖR GJORDE JAG INTE DET IGÅRKVÄLL? ) och åka till centralen för att möta upp Alexandra. Wooho!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MITT NYA ÅR. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - AP Academy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *