Hopp i sängen.

csads

När vi kom till hotellrummet tidigare idag så började vi hoppa i sängen det första vi gjorde. Haha! Alexandra ville ta hoppbilder – vilket det visade sig att hon var ett riktigt proffs på… Sen var det min tur och jaaaa. Det gick väl sådär som ni kanske ser. Hahaha.

En kul grej vettja! Den som döper detta ”fina” hopp till det mest kreativa ni kan komma på får en länk samtidigt som ”hissa dig själv”-inlägget kommer upp. Hehehehehe.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Helt random Paulina Danielsson - STORKEN HAR OCKSÅ EN KUK Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - Min medverkan i Lyxfällan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *