Tillbaka på hotellrummet.

YUUHUUU!!!
Nu är vi tillbaka på hotellrummet och jag tänkte försöka sova en sväng innan vi ska iväg till finska Blog Awards ikväll. Idag har vi varit på ett himla bra dagsevent, men jag har sovit superdåligt inatt så jag har gått omkring som en zombie halva dagen. Haha! Men det var jättetrevligt och vi fick med oss två fina goodiebags med oss hem. Jag har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig ikväll, men det återstår att se. Alexandra har ju spraytannat sig och jag är helt genomskinlig så jag kommer se ut som ett litet spöke brevid henne! Haha. Aaaah well, det blir nog kul ändå !

Vad gör ni ikväll?

blog1blog2 blog3

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - Nick Cabana Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Sandra Lindahl - HELGEN Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *