Indiedays Blog Awards.

Yuuhuu!
Det var den finska bloggportalen Indiedays som höll i gårdagens events. Dom hade verkligen satsat, trots att det inte är lika stort med bloggandet i Finland som det är i Sverige. Dom hade är sjukt stor lokal, uppträdande, öppen bar, sjukt bra priser till vinnarna osv. Någon fick en kamera, en annan en surfplatta osv. Sverige borde satsa lite mer när det kommer till priser tycker jag : ) Det blir mycket roligare ju. Dom som vann var så himla söta och grät supermycket.. Awww! När jag vann grät jag också lite iochförsig. Hehehehe.

Jag är så glad över att Alexandra frågade om jag ville följa! Hon är otroligt duktig på det hon gör, fantastiskt trevlig och hur skön som helst. DESSUTOM HAR HON SÅ BRA IDEÉR TILL COOLA BILDER HELA TIDEN. Ser ni bilden vid flaskorna förresten?! Totally hennes idé. Och bilden blev så bra!

blogawards

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - IconMirror We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *