crossfit1 crossfit2

Igår hann jag bara hem och byta om till träningskläder, sen skulle jag iväg igen. Ida hade nämligen bjudit in mig till ett helmysigt litet event på Vici Athletics. Det är ett ganska nytt gym som fokuserar på bland annat crossfit. Det var också därför vi var där! Vi skulle få prova på det. Det var ju som sagt min första gång, så det gick väl inte överdrivet bra.. Haha! Men ändå helt OK.

Dom har också ett rawfoodkök i gymmet, vilket är en sjukt bra idé! Jag är inte alls insatt i rawfood, så därför var det väldigt spännande att få båda laga, äta och veta mer om det. Vi åt först en soppa, sen en pad thai och till efterrätt blev det chokladmousse med passionsfrukt. Så gott och fräscht! Jag hoppas att jag kommer orka föra in mer rawfood i min kost efter detta : ) Dom har också workshops i rawfood, så om ni också är intresserade av att veta mer om det så kan ni boka in er på en workshop här.

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Grodan ^^

    Åh vad roligt! ^^ Keela jag undrar en sak om du skulle kunna lägga upp typ ett träningstips i veckan eller typ varanan dag eller nått! Skulle vara så himla kul att få lite hjälp! Älskar din blogg btw! Kram! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *