Early mornin’

earyl

God morgon!
Jag somnade gott efter crossfiten igår vill jag lova! Jag har ju aldrig kört det tidigare, så min kropp är ju inte vad vid sådan intensiv träning. Jag har ju kört en helt del kondition, men det kändes inte direkt på topp efter mina galna influensa. Eeeh. Men jag tog mig igenom det! Nu är jag i alla fall vaken och ska snöra på mig skorna och bege mig till gymmet för lite morgonträning. Jag ska verkligen försöka få in det som rutin igen. Har kört mycket kvällspass nu, men det är så mycket skönare att träna på morgonen också. Hela dagen blir så mycket bättre på något vis.

Jag slänger upp bilder från gårdagen senare : )

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Hedda Dibinger - new week Caroline Roxy - Bangs Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *