daf

Häromveckan for jag ju hem till Clara Henry för att spela in en vlog till hennes youtubekanal. Vi spelade också in en video till min kanal! Min har ni redan sett( HOPPAS JAG?!?!?! Annars hittar ni den här. ) Den är ju helt hilarious. Nu har i alla fall Clara fått upp videon vi gjorde till henne kanal också! WOOHOO. Och jag vet ju att ni självklart vill se den och följa hennes kanal också.. Annars är ni ju heltokiga.. Hehehehe.. CHECK IT OUT: https://www.youtube.com/user/tahultsbarn. Om ni inte skrattar får ni inga kakor.

Detta är alltså en annan video än den jag har har lagt upp tidigare : )

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Hedda Dibinger - hair thoughts BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Caroline Roxy - GHD Contour crimper and platinum Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *