daf

Häromveckan for jag ju hem till Clara Henry för att spela in en vlog till hennes youtubekanal. Vi spelade också in en video till min kanal! Min har ni redan sett( HOPPAS JAG?!?!?! Annars hittar ni den här. ) Den är ju helt hilarious. Nu har i alla fall Clara fått upp videon vi gjorde till henne kanal också! WOOHOO. Och jag vet ju att ni självklart vill se den och följa hennes kanal också.. Annars är ni ju heltokiga.. Hehehehe.. CHECK IT OUT: https://www.youtube.com/user/tahultsbarn. Om ni inte skrattar får ni inga kakor.

Detta är alltså en annan video än den jag har har lagt upp tidigare : )

You might also like

Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Ingen rolig period av mitt liv.. Alexandra Nilsson - Blå lagunen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *