Time for Poledance.

pole

Nu är det äntligen dags för ännu en poledance-lektion. Jag har missat dom två senaste gångerna, så är verkligen taggad på att köra igen. Hoppas att jag inte ligger efter alltför mycket och att min skuldra inte börjar bråka med mig igen. Poledance är ju otroligt krävande för leder om man inte gör det på rätt sätt och använder musklerna istället. I början var jag inte stark nog i musklerna och därför blev det lite knas med skuldran. Men jag har blivit otroligt mycket starkare nu så det borde inte bli så igen.

Så, blåmärken och smärta – here i come!!


Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Bad day Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Alexandra Nilsson - Oktoberfest! Caroline Roxy - Fresh face

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *