Time for Poledance.

pole

Nu är det äntligen dags för ännu en poledance-lektion. Jag har missat dom två senaste gångerna, så är verkligen taggad på att köra igen. Hoppas att jag inte ligger efter alltför mycket och att min skuldra inte börjar bråka med mig igen. Poledance är ju otroligt krävande för leder om man inte gör det på rätt sätt och använder musklerna istället. I början var jag inte stark nog i musklerna och därför blev det lite knas med skuldran. Men jag har blivit otroligt mycket starkare nu så det borde inte bli så igen.

Så, blåmärken och smärta – here i come!!


Posted in: Keela - träning

You might also like

Hedda Dibinger - RS_____2 Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *