Finland fans.

finlandfans

Jag träffade så himla många mysiga läsare i Finland! Det känns sjukt att trots att man är i ett annat land så känner folk igen en. Kul ju! Här är några av alla mängder med bilder som togs under dygnet vi var där. ( ni andra som också tog bild med mig får hemskt gärna maila dom till [email protected]/* */! ) Jag minns också när jag var i USA och till och med igenkänd där! Det är stort. Tänk hur det kan bli : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Nya naglar och varigt sår (kom int på nån annan rubrik) Caroline Roxy - MUSIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *