Finland fans.

finlandfans

Jag träffade så himla många mysiga läsare i Finland! Det känns sjukt att trots att man är i ett annat land så känner folk igen en. Kul ju! Här är några av alla mängder med bilder som togs under dygnet vi var där. ( ni andra som också tog bild med mig får hemskt gärna maila dom till [email protected]/* */! ) Jag minns också när jag var i USA och till och med igenkänd där! Det är stort. Tänk hur det kan bli : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - WHAT'S UP?! Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Caroline Roxy - Maldives postcard Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *