Hej fina Keela! Du har en otroligt fin stil och jag skulle mer än gärna att du tipsade om fina haremsbyxor/baggypants till vardags? kram Anna

Hej Anna! Tack snälla du. Självklart kan jag tipsa om några snygga brallor! Jag älskar sköna byxor som dessutom är snygga. Kan det bli bättre?! Här kommer några favoriter! Hoppas du gillar dom lika mycket som jag gör. Helst av allt skulle alla finnas i min garderob.. Haha. Direktlänkar till alla par finns under bilden : )

Kramkram

baggypants
Direktlänkar: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Caroline Roxy - Happy birthday Melina Caroline Roxy - Kitchen aid Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *