United Screens.

united

Jag har ju totalt glömt bort att berätta att jag numera är med i ett Youtubenätverk som heter United Screens. Det är verkligen superkul att dom vill ha med mig eftersom att det betyder att mina videos faktiskt är något att se på : ) Haha. Idag har dom ordnat en liten partnerträff! Så himla kul ju!! Så förhoppningsvis kommer ni få ser mycket mer utav mig på Youtube i framtiden. BRA VA?!?!?!?

Om ni har missat min fantastiska kanal så hittar ni den här: https://www.youtube.com/user/Keelaas

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - The Killers Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *