Vimmelbild från Finland.

kissie keela
Jag & Alexandra på Indiedays Blog awards.

God moooooorgon!
Jag hade en sån galen dröm inatt.. Jag drömde att alla människor på hela jorden gick omkring på händerna istället för på fötterna. Det var en sjukdom som gjorde att alla blev uppochnervända och det var min uppgift att göra alla ”friska” igen. Så jag var lite som en superhjälte i drömmen. SUPERKEELA TO THE RESCUE. Typ. Dock lyckades jag väldigt dåligt då jag mest gick omkring och kittlade alla(?) tills dom blev arga. Sen åt jag bullar också. Okeeeey. Sjuk dröm….. Nu är det dags för frukost! Det blir inte bullar..

Vad är det konstigaste ni har drömt?

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Fredrika

    Hahaha, detta gjorde min dag!! : D Jag hade en helt sjuk dröm för ett tag sedan! Mina föräldrar skulle ordna överrasknings fest åt mig och bjöd hem hela klassen… När jag kom hem stod de och hade några konstiga kyckling kostymerna och bjöd på hotwings från MC… Usch vilken dröm! Haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *