Crazy svank.

dasdsa

Bilderna snodde jag från Ida och Mira&Edita. Hehehehe.

Jag hittade några fler bilder från söndagens crossfitpass på Vici Athletics. Det var verkligen kul att köra gruppträning och jag skulle absolut vilja göra det igen. Jag är egentligen relativt ny när det kommer till träning(har ju bara hållit på ungefär 2 år) och har därför inte den rätta tekniken på vissa övningar. Dessutom lever min svank sitt egna lilla liv och står ut lite av sig själv. Ser ni första bilden? Jag var helt säker på att min rygg var rak där… HAHA. Så det är väldigt lärorikt att träna med mer vana och duktiga människor, så jag vet vad jag ska tänka på : )

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Johanna

    Crossfit verkar vara så himla kul! Jag tror det är träningen som passa mig bäst. Men jag vågar inte boka in mig på pass för alla andra är så starka. Haha, jag vet att alla har varit nybörjare men ändå :S haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *