Kungsträdgården

kungs

HEY!
Hallå, hur bra väder är det inte idag?! Vilken lycka. Jag och Caty har ätit lunch och strosat runt i det fina vädret. Så himla mysigt. Vi tänkte ta coola outfitbilder i Kungsträdgården också, eftersom det är så fina träd där nu, men det var så galet mycket folk så det gick bara inte. Haha! Vi får gå dit någon annan dag istället. Nu har jag precis kommit hem och ska iväg och träna. Har galen träningsvärk i rumpan dock så vi får se hur det går. Wish me luck!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *