Kungsträdgården

kungs

HEY!
Hallå, hur bra väder är det inte idag?! Vilken lycka. Jag och Caty har ätit lunch och strosat runt i det fina vädret. Så himla mysigt. Vi tänkte ta coola outfitbilder i Kungsträdgården också, eftersom det är så fina träd där nu, men det var så galet mycket folk så det gick bara inte. Haha! Vi får gå dit någon annan dag istället. Nu har jag precis kommit hem och ska iväg och träna. Har galen träningsvärk i rumpan dock så vi får se hur det går. Wish me luck!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *