Läsarfråga: Camo-plagg.

Hejhej!
Jag inspireras så sjukt mycket av din coola stil, gissa vem som har garderoben full av militär- och leopardmönster?^^
Även din blogg inspirerar mig supermycket, och jag har 2 frågor:
1. Var har du köpt ”jackan” du har på bilderna?
2. Har sett att du har baggy militärbyxor typ, var ha du köpt dom? Ska kanske köpa såna till en dansuppvisning jag ska vara med i om ca en månad 
3. Var har du köpt dina militär-mönstrade tights? I just love them 

Haha, hoppas jag får svar på frågorna!
Kramar, Emeline (threewishes.devote.se)

Hej!
Tack snälla. Vad kul att höra!

1. Jackan jag hade idag har jag är från Junkyard. Jag har dock haft den ett bra tag och den finns tyvärr inte kvar. Men, jag har plockat ut mina tre favoriter som finns i lager just nu som är rätt lik den jag har. Min favorit är verkligen den första från Femi Pleasure. Vilken drömjacka! Jag är storlek XL på min för jag vill att den ska vara oversize : )
jacka
Direktlänkar: 1 / 2 / 3

2. Det har ju alldeles rätt i. Jag har ett par cargobyxor med camomönster. Även dom kommer från Junkyard och jag älskar dom!! Är inte helt säker på vilken storlek jag har men har för mig att det är 30 eller 32. Här är i alla fall en direktlänk till dom! Det är absolut mina coolaste byxor och dom byxor som jag får mest komplimanger för. Så kul!
byss

3. Mina camotights kommer från min egna webshop CandyByKeela och finns i lager just nu. Dom är också ett av mina favoritplagg. Woohoo! Check it out! HÄR.

csaxa

Hoppas du fyller på din garderob men ännu mer grymma camoplagg nu och att du gillar jackorna jag tipsade om : )
KRAMKALAS

 

 

Kommentarer (1)
  • Clara

    OMG!! Du är så fin:) men camoflash byxorna så tog du en bild av en killes byxor! har du köpt på kil avdelningen eller tjej:)?
    Snälla svara:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *