fsczz
Hej kompisar!!!
Jag råkade beställa lite mer grejer, men det var verkligen på tiden. Min softbox som jag beställde för flera månader sedan kom ju aldrig!! Jag blev galen. men fick pengarna tillbaka i alla fall. Sen orkade jag aldrig ta tag i att beställa en ny. Men idag fick det bli så! Sen hittade jag även ett fisheyeobjektiv som jag har velat ha i flera år, så det fick följa med också : ) Wooho! Glad tjej. Jag har gjort ett videoinlägg åt er också som håller på att laddas upp just nu. YEEEEEYEYEYYEYEEY. Så kika in snart igen vettja!

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Vilka kommer bli dom nästa storsäljarna? Alexandra Nilsson - Plockar svamp på landet Paulina Danielsson - Tatto inspo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *