Dagens träningspass.

mårtennw

Hey!
Jag är helt slut efter dagens pass med Mårten. Denna gång körde vi på mitt gym som jag alltid tränar på, nämligen Nordic Wellness. Jag trivs verkligen där! Det blev ett cirkelpass för hela kroppen och jag flåsade mig verkligen igenom passet. Haha! Men det var superkul och jag är verkligen taggad. Ibland måste jag säga åt mig själv att ta det lite lugnare för att orka hela varvet, men det blir aldrig riktigt så utan jag kör 100% hela tiden. Det är lite tokigt ibland!

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Favoriter från Eleven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *