Rumpsvett och drömskor

drömorder

MORNIN’ PEOPLE. 
Jag har varit vaken i över fyra timmar redan.. Dom bestämde sig nämligen för att börja lägga asfalt här utanför klockan 6 imorse(!!!!). HUR kan man göra det? Så sjukt. Jag försökte somna om, men det gick inte för dom slutade inte. Så vid 7 så gick jag till gymmet istället. Bästa ställa att avreagera sin ilska på! Och faktiskt gjorde det mig på bättre humör, för vet ni vad? Det kom fram två tjejer till mig och sa att jag var snyggare i verkligheten än på bloggen och till och med var snygg när jag tränade! Och det var efter en timmes dödsintervaller på bandet klockan 8 på morgonen! Haha. Jag var helt genomblöt av svett, flåsade som ett monster, hade noll smink, massa rumpsvett i mina gråa byxor och håret i en slickad-katt-svett-toffs. Mysig tjej. Så sjukt. Men det gjorde min dag i alla fall, så tack snälla ni som kom fram! : )

När jag kom hem åt jag frukost och nu har jag spenderat en timme med att försöka låta bli att beställa massa nya grymma kläder från Junkyard. Men kunde inte låta blir. Bästa valet var ändå att beställa drömskorna som jag tipsade om igår. SÅ NU ÄR DOM PÅVÄG TILL MIG. LYCKA.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *