Crazy video week.

HEY! It’s crazy video week. Jag var på partnerträff på United Screens häromdagen och den fantastiska BIG STEVE from England var där. Har ni missat honom?! Han är galen och så rolig. Haha. Han började fråga oss alla om vad påsken är, och jag blev förvånad över att jag hade så dålig koll. Det enda jag kom på som hade med påsken och göra och varför vi firar den är godis. HAHAHA. Så hemskt. Kände mig så dum. OCH VAD HÄNDE MED STILLBILDEN?!?!?! Ibland förundras jag verkligen av min osnygghet på vissa bilder. Helt galet! Men jag har verkligen slutat bry mig om sånt. Ibland är jag ful, ibland är jag snygg. Har lärt mig att gilla läget helt enkelt. Hehehehe. Videon är skön och rolig i alla fall så ni borde kolla in den.

Sen hittade jag också en helt sjuk video på videofeber. Det är alltså små kattungar i en minivärld som slickar grädde från en människa. ALLTSÅÅÅÅ! Vissa har så sjuk fantasi. Haha. Crazy shit indeed. Det förgyllde i alla fall min fredag, på något lustig vis.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Dagens outfit Alexandra Nilsson - Time files.. Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka
  • Theres

    MEN OMG, sitter och kollar igenom din tips-kategori och kollar på den första videon. Blev sjukt förvånad när sp4zie var med! Känner du honom haha? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *