Ett litet påskägg.

påskis

Hey!
Nu sitter jag på trötta roslagsbanan påväg till Vallentuna. TÄNK hur många timmar av mitt liv som jag har spenderat på den här rackaren när jag pendlade till jobbet varje dag förut… Alldeles för många har det blivit i alla fall. Fattar inte hur jag orkade. Jag hade glömt bort hur mycket sätena sticks i rumpan också. Haha! Aaaw, well. Jag åker ju aldrig den här vägen längre så jag ska sluta klaga : ) Jag är snart framme och har med mig ett litet påskägg till Therese. FINT VA?!

Jag blir nog där ett par timmar så vi hörs igen senare!
GLAD PÅSK DÅÅÅÅÅÅ!

You might also like

Caroline Roxy - New drop x Lices Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Caroline Roxy - Contact Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *