Glad påsk!

fes

GLAD PÅSK KOMPISAR!!!!
Vad gjorde ni igår? Jag tog det lugnt och vaknade pigg och utvilad redan klockan 9. Har därför både hunnit träna, duscha, ätit och nu ska jag iväg till Therese i Vallentuna för att äta påsklunch. Supermysigt!! Annars har jag inga andra planer idag än att äta mängder med godis och hänga med Therese och hennes pojkvän i det fina vädret. WOOOHOO. Har ni några planer? Förutom att äta godis, hehehe.

You might also like

Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *