airforce

Jag vet att många av er, precis som jag, älskar Nike’s Air Force 1. Dom har ju blivit så sjukt populära på senaste tiden och är därför slut i lager överallt. Men vet ni vad?! Jag lyckades hitta en sida som har dom i storlekarna 35-40 och I LAGER. Dom kostar dessutom bara 849:-!! Hur värt?! Förmodligen kommer dom ta slut ruggigt snabbt igen, så passa verkligen på om ni vill ha dom : ) WOOHO.

DIREKTLÄNK TILL SKORNA.

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - With love from Beirut Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Paulina Danielsson - Äntligen sol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *