Jag flyttar till USA!

Ända sedan jag kan minnas har jag velat flytta till USA. Jag har spenderat över två månader där och älskat varje sekund av det. Alltid känt mig som hemma och inte längtat till Sverige för ett ögonblick. Jag har sett Florida, LA och New York. Jag älskar alla ställena på olika sätt, men ändå var inte det inte speciellt svårt att välja vart jag ville flytta. När jag tog studenten för snart fem(!!!!!) år sedan så beställde jag hem material från olika skolor i USA direkt och började fundera. Men jag vågade aldrig åka. Jag sköt alltid upp det. Nu har det gått fem år som sagt och jag har fortfarande inte vågat ta mig iväg… Tänk om jag skulle ångra mig? Tänk om jag känner mig ensam? Tänk om, tänk om, tänk om…

Men vet ni vad? Det kommer alltid finnas ett ”tänk om”. Men jag har insett nu att jag är 100% säker på att jag aldrig kommer ångra att jag flyttade dit. Jag kommer ALDRIG ångra att jag provade. Sen om jag kommer vilja åka hem igen efter en månad för att det inte vad något för mig spelar ju egentligen ingen roll. Då är det bara att göra det! Hemma och Sverige finns alltid kvar. Det jag däremot kommer ångra är om jag aldrig provar. Jag kommer alltid undra hur livet där hade varit. Därför har jag bestämt mig för att jag måste prova. Jag MÅSTE ge det en chans. Så i höst, blir det LA. Tack vare mitt jobb som bloggerska är hela världen mitt kontor! Men funderar också på att plugga. Vi får se. Jag tänker ta det som det kommer – men jag har lovat mig själv att verkligen göra det den här gången. Nu jäklar SKA jag våga. LA, here I come.

Men det är mycket som ska göras innan. Måste ta körkort, fixa visa, söka skolor, boende osv. osv. osv. Och ni kommer att få följa mig under resans gång, vare sig ni vill eller inte : ) hihi.
Nu känner jag mig så taggad och så lycklig. NU har jag ju bestämt mig.

Jag har pratat lite med en bloggläsare som bor där som har varit supergullig och svarat på många av mina frågor. Men om det är fler som har koll på vilka man borde ta hjälp av / vart man ska bo osv. osv. Dela hemskt gärna med er. Jag är så nyfiken på allt!

LA
Alla bilderna är mina och är tagna i Florida och New York. Hittade inga bra bilder från LA. Hehehehe.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *