overkill
Direktlänkar: Tröja 1 / Byxa 1. Tröja 2 / Byxa 2. Tröja 3 / Byxa 3. Tröja 4 / Byxa 4.

Hej Keela!
Det är så himla snyggt när du matchar både över och underdel. Kan inte du tipsa om några coola set som matchar? Jag har letat men hittar inga snygga. Skulle vara toppen för jag älskar din stil och dig. Du inspirerar mig så himla mycke! 
Kram Tilde

Hej Tilde! Tack snälla för dina fina ord. 
Vad kul att höra att du också gillar overkill-grejen! Jag har verkligen blivit helt fast i den själv. Junkyards egna märke XX-XY har massa coola set som jag gillar. Jag har själv ett par stycken ( bland annat set nummer 3 här ovanför! ) Skulle gärna ha allihopa. Dom är väldigt prisvärda och helt awesome!! Hoppas du gillar någon av dom. Annars har dom som sagt fler set på hemsidan. Check it out!!

KRAMKALAS

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *