Det är så himla kul att ni uppskattar att jag lägger ner lite mer tid på min Youtubekanal nuförtiden. Det gör mig så glad och det gör mig verkligen taggad på att forsätta. Jag ska till United Screens till veckan och dom ska försöka hjälpa mig med att göra min kanal så himla bra som möjligt. Har ni några förslag på vad ni allra helst vill se och hur ni vill att mina videos ska se ut? Let me know! Här har ni eran i alla fall topp3-lista på mina senaste youtubevideos : )

topp3

topp2

topp33

följ

Kommentarer (1)
  • frida

    hahaha vi skulle inte kunna trivas vid samma matbord, alla saker du sa var skitäckligt är några av mina favvosaker att äta, och jag TÅL INTE ferraribilar. snacka om helt motsat smak! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *