CRUSH.

loka

Woopdidooo. Träningen gick så sjukt bra imorse! Påväg hem från gymmet så köpte jag en Loka. Ville prova deras nya ”Crush” eftersom jag hört så mycket bra om dom ju. Fast, jag gillade den inte direkt.. Haha! MEN, det luktade sjukt gott. Kan inte komma på vad bara. Så himla störande… Tror att det kan vara någon godissort från min barndom… HAHA. Vilka problem … Eh. Sen dess har jag spelat in en vlog som håller på att laddas upp(WOOHO). Med mitt internet tar det några timmar, men ändå…  Sen har jag dom tre senaste dagarna brottats massor med min skrivare igen. GAH. Blir tokig. Måste skicka alla beställningar juu!!! Hoppas det löser sig under dagen.

Har ni smakat några crush-smaker btw? Gillade ni dom?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Hedda Dibinger - new week Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *