Dagens Outfit.

 1positive2positive

Keps, linne, skor, väska, jacka: JUNKYARD. Solglasögon: Candybykeela.se. Leggings: Gamla från JC.

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Caroline Roxy - Holdit Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Paulina

    Jag har alltid varit en positiv person, en som har lätt till skratt och som alltid tänker bra saker om andra (naiv kan vissa tänka, men jag gillar att tänka bra om andra). På sista tiden har saker gått lite nedförsbacke för att ge det ett trevligt namn. MEN så har jag på något sätt hittat till din blogg, och vet du vad? Dina vibes smittar av sig. Jag fnissar åt dina videobloggar och blir glad av alla FÄRGER du har överallt! Mer Keela säger jag bara. Sjukt skön tjej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *