Drömskorna är här.

rightshoes

Tänk att ett materiellt ting kan skapa sååååå mycket glädje ändå. I alla fall för stunden. Har suttit och klämt på mina nya skor sedan jag hämtade ut paketet tidigare idag. Alltså, hur fina är dom? Mina nya bubbelgums-sockervadds-mjukglass-cupcake-eller-något-sånt-skor. Vill aldrig ha några andra skor på mig igen…. Jag är avundsjuk på mig själv för att jag äger ett par. Är det inte finaste skorna någonsin?!

Shoppa skorna:
aas

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW BYGISELA - PUT A HAT ON IT Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *