Drömskorna är här.

rightshoes

Tänk att ett materiellt ting kan skapa sååååå mycket glädje ändå. I alla fall för stunden. Har suttit och klämt på mina nya skor sedan jag hämtade ut paketet tidigare idag. Alltså, hur fina är dom? Mina nya bubbelgums-sockervadds-mjukglass-cupcake-eller-något-sånt-skor. Vill aldrig ha några andra skor på mig igen…. Jag är avundsjuk på mig själv för att jag äger ett par. Är det inte finaste skorna någonsin?!

Shoppa skorna:
aas

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel Ellinor Bjurström - Otur - Fastnade i London.. Josephine Qvist - BÄTTRE HÅR MED HAIRCARE Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *