Tvättdag.

laundry
HALLÅ. Jag har världens bästa kompis som hjälpte mig att tvätta idag?! Det kan ju vara världens tråkigaste grej. Gör det därför alltid när jag inte har ett enda plagg som är rent typ.. Haha! Och idag lyckades jag färga typ alla mina strumpor och vita kläder rosa… BRA JOBBAT. Så det kommer bli mycket babyrosa på bloggen framöver… Tur att det är fint med babyrosa.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Hanna

    Haha, hur lyckas du? Eller ja, inte så svårt egentligen, lite rött med vitt så 😉 En tjejkompis pojkvän lyckades med att krympa ca hälften av hennes kläder när han tvättade för inte så längesedan. Hahaha. Tror inte jag skrattat så mycket på länge när hon berätta 😉 Du kan ju iaf använda dina babyrosa kläder 🙂
    Tack för en awsome blogg och grymt klipp om ”thigh gap”, bästa på länge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *