Fisheyeobjektiv.

fisheye

IT’S HERE & IT’S AWESOME. Jag har alltså velat ha ett fisheyeobjektiv i säkert 3-4 år, men har inte köpt något. SÅ KONSTIGT. För några dagar sedan tog jag äntligen tag i att leta reda på ett som verkade bra och beställde det direkt. Och nu? Nu är jag kär. Det blir så galet bra bilder! Helt sjukt. Fattar inte att jag väntat så länge med att köpa ett. Dumma mig. Var beredd på att få se otroligt mycket fisheyebilder kommande veckor…. MOHAHAHAHA.

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - Matchi match

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *