Fisheyeobjektiv.

fisheye

IT’S HERE & IT’S AWESOME. Jag har alltså velat ha ett fisheyeobjektiv i säkert 3-4 år, men har inte köpt något. SÅ KONSTIGT. För några dagar sedan tog jag äntligen tag i att leta reda på ett som verkade bra och beställde det direkt. Och nu? Nu är jag kär. Det blir så galet bra bilder! Helt sjukt. Fattar inte att jag väntat så länge med att köpa ett. Dumma mig. Var beredd på att få se otroligt mycket fisheyebilder kommande veckor…. MOHAHAHAHA.

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Hedda Dibinger - älskling Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *