God morgon!

musts

GOD MORGON!
Vaknade ni, precis som jag, med ett leende på läpparna?! Jag har varit på himla bra humör dom senaste dagarna och det känns så himla bra. Hoppas verkligen att det håller i sig! Nu sitter jag i min säng och äter frukost samtidigt som jag svarar på massa mail och på era fina kommentarer. Idag ska jag förhoppningsvis träffa Caty en sväng, sen ska jag iväg till United Screens för ett möte. Dom ska hjälpa mig att bli Youtubeproffs. Haha! Vi får se hur det blir med den saken. Det är himla kul i alla fall så jag är verkligen taggad.

Hörs senare : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Varit på show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *