Inspirerande möte.

fishy

Yuhuu!
Kom precis hem igen. Vilket himla inspirerande möte! Youtube är verkligen en helt ny värld för mig och jag känner mig så korkad när det kommer till att runt omkring det. Haha! Men jag hoppas på att lära mig mer och mer nu. Det är i alla fall galet roligt och ännu roligare är det ju när ni uppskattar mina videos : )

Behöver jag säga igen att jag älskar mitt nya objektiv?! KOLLA BILDEN. Det gick btw förbi två tanter och frågade vad jag höll på med och varför jag tog bilder på min själv på gatan när jag tog den här bilden. För att skoja lite med dom så bröt jag på ett påhittat språk och sa att jag var på jordenruntresa med mig själv. Den ena skrattade och den andra suckade… Eeh.

Nu är det dags för middag!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Paulina Danielsson - Ex on the beach - rensar luften Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *