Neff.

neff

Hur glad tror ni man blir när man får ett mail från ett utav sina favoritmärken och dom skriver att dom sett dig på instagram och tycker att du är himla cool?! MAN BLIR SÅ GLAD. Ännu gladare blir man när dom säger att ett paket är påväg hem till en. Och man blir allra gladast när det ringer på dörren och paketet kommer!! Mitt huvud kommer inte gå utan keps eller mössa en enda dag för resten av året… Haha. Jag pratar i alla fall om NEFF. Bästa märket.

GLAD TJEJ.

You might also like

Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *