Rhodos, soon.

miramare

Nu är det bara lite drygt en månad kvar tills jag och mamma åker till Rhodos. Förstår ni hur mycket jag längtar?! Jag åker utomlands alldeles för sällan. Jag älskar ju att resa, så det är så himla tokigt att det nästan aldrig blir av. Men nu blir det i alla fall en vecka, med bästa sällskapet dessutom! Sen så är det inte många månader kvar till LA. Anyways, veckan på Rhodos kommer enbart bestå av att sola, äta glass, läsa böcker, umgås med mamma och träna. Den perfekta veckan helt enkelt! Vi åker, som jag har skrivit tidigare, med Ving till deras Sunprime-hotell. Åldersgränsen där är 16 år! Så himla skönt att slippa skrikande och plaskande barn. Haha! Dessutom har dom SATS-klasser på hotellet. Wooho!

Ska ni utomlands något i sommar? : )

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *