Grym provfilmning!

provis

ALLTSÅ JAG ÄR SÅ GLAD. Provfilmningen gick så sjukt bra så ni anar inte! Kommer bli så arg och besviken om jag inte får rollen. Haha! Vill ni veta något roligt förresten? ( klart ni vill!!! ). Ni som har sett vänner vet förmodligen att Joey’s bästa provfilmning någonsin var när han var sjukt kissnödig. Och gissa vad? Jag var så galet kissnödig precis när jag skulle börja, men bestämde mig att göra en ”Joey” och köra ändå. OCH DET GICK JU SÅ BRA.. Ska alltid vara kissnödig på provfilmningar. THANK U JOEY TRIBBIANI.

Nu tycker jag att vi alla håller våra tummar och tår för att jag får rollen, som förövrigt passar mig så galet bra.
WOOOOOHOO.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - No more slutty halloween. Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *