träninghälsa

Hej Keela!
Har följt din blogg i flera år och den blir verkligen bara bättre och bättre. Du har inspirerat mig till att börja träna och äta mindre godis. Tack! Det skulle vara kul att se lite bilder på ditt träningsresultat. Alltså före och efter bilder på din kropp. Det måste vara stor skillnad! Det skulle motivera mig ännu mera.
Kram Nathalie

Hej Nathalie!
Tack snälla för din kommentar. Jag är själv väldigt dålig på att ta bilder på min kropp och mina resultat om jag ska vara ärlig. Har tagit några stycken, men mest för min egen skull och för att se om mina envisa celluliter skulle ge med sig någon gång. Haha! Men, bara för att du skrev en kommentar så tänkte jag att jag skulle prova och jag blev verkligen positivt överraskad av min rygg. Jag har alltid varit ohälsosam och rätt ”pluffsig” utan några som helst konturer på kroppen(även om jag spände mig för kung och fosterland..).. Och även om jag har känt mig så sjukt mycket starkare i kroppen sedan jag började träna så har det faktiskt inte synts nästan någonting alls på utsidan. Jag har fortfarande halvhög fettprocent t ex. och därför är mina muskler lite gömda bakom det. Men! Min rygg verkar ju i alla fall försöka pressa fram lite muskler(eller ja, det mest knöligt ut???) och det känns ju jättekul. Ska börja ta lite fler bilder nu när jag ser att musklerna smyger sig fram : ) 

Såå eeeh, hoppas att min knöliga rygg motiverar dig(?).. Haha! Nej, men förmodligen var det inte en ryggbild du förväntade dig utan mer en mage- eller rumpbild men jag har faktiskt inte sett så stor skillnad alls där eftersom min kropp har fruktansvärt dålig förbränning. MEN – jag blir så otroligt mycket starkare hela tiden och det motiverar mig. JAG VILL BLI SOM PIPPI. Typ.

Förrsten, förstår ni nu också att jag känner att min midja är rätt liten i förhållande till min stora rumpa? Heheheh
KRAM

rygg

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *