Love u questbar.

quest
Yuhu!
Jag är fortfarande helt lycklig över att jag faktiskt lyckades göra en bra provfilmning idag. Jag är verkligen förvånad, men samtidigt superstolt över mig själv. Därför blir inte att jag avreagerar min ilska på gymmet idag utan snarare tvärtom. Kommer ha endorfiner i överflöd innan jag är klar! Wooho. Ska bara mumsa i min världens bästa bar – Questbar Cookies & Cream <3! ( från Questnutrition ) och sen skutta iväg på dagens andra träningspass. SÅ TAGGAD.

Har ni tränat något idag?

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Caroline Roxy - ROXY Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *