Love u questbar.

quest
Yuhu!
Jag är fortfarande helt lycklig över att jag faktiskt lyckades göra en bra provfilmning idag. Jag är verkligen förvånad, men samtidigt superstolt över mig själv. Därför blir inte att jag avreagerar min ilska på gymmet idag utan snarare tvärtom. Kommer ha endorfiner i överflöd innan jag är klar! Wooho. Ska bara mumsa i min världens bästa bar – Questbar Cookies & Cream <3! ( från Questnutrition ) och sen skutta iväg på dagens andra träningspass. SÅ TAGGAD.

Har ni tränat något idag?

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *