#Casallhit.

casall1lCasallgruppbild

HEY!
Världens tröttaste tjeeeej här. Vet inte om jag är vaken eller sover just nu. Oklart!

Jag har i alla fall haft en grym, men stressig dag. Jag klev upp 7, var vid Casallbutiken i Sturegallerian kl.8 och redo för livets första HIT-pass(läs med om upplägget osv. HÄR). Äger inte ett enda Casall-träningsplagg faktiskt och det känns ju jättekonstigt med tanke på hur himla snygga träningskläder dom har! Måste införskaffas. Anyways.. Min kondition är inte min starka sida så det var riktigt tufft och jag helst av allt så ville jag springa därifrån halvvägs in för att jag var så trött och spyfärdig.. Men kul! På något sätt… Haha! Och det var väldigt skönt när vi var klara. HEJA OSS. Då blev vi bjudna på frukost! Så jag hade en riktigt grym morgon.

Sen var det bara att låta svetten torka in(eeeh..) i kroppen och stressa iväg till ett möte med packet. I träningskläder och intorkat svett. Fräsch. Hann inte duscha OK??!?!? Seeeen var det bara att stressa iväg till dagens PT-pass med Mårten. Och nu sitter jag hemma och är gråtfärdig för att jag är så trött. Haha! Och svetten har ännu en gång torkat in. LOVE IT. Näää.. Dags för en välbehövd dusch..

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *