Dawson’s Creek.

dawson

Det är helt sjukt hur beroende jag blir utav en serie när jag väl börjar kolla. Det är som att det inte finns något annat i livet. Haha! För många är Dawson’s Creek förmodligen en helt vanlig serie som inte är superbra, men helt OK. För mig är den något helt annat! Innehållsmässigt är den väl inte så mycket alls att hänga i granen om man jämför med t ex Gossip Girl eller Vampire Diaries… Den är nästan lite barnslig.. Fast jag gillar barnsligt. Och det ligger så galet mycket känslor bakom den här serien för mig.

När jag var på botten av min depression för när jag var runt 17-18 så stängde jag i mig i min lägenhet i Uppsala och gick knappt utanför dörren. Det enda jag gjorde var att kolla på Dawsons’s Creek. Hela tiden. Avsnitt efter avsnitt. Hela nätter och hela dagar. Det var Dawson’s Creek som fick mig, tillsammans med serien vänner att bli glad igen : ) Så den har hjälpt mig så otroligt mycket. Det låter kanske knasigt, men det är verkligen sant. Serien har ingen Chuck Bass eller Damon Salvatore, men den är så himla mysig ändå. Och SÅ känsloladdad. Jag kan börja böla så fort jag hör introlåten! Är det inte galet hur påverkad man kan bli utav serier? Jag menar, hur många av oss är inte totalt nerkärade i Damon Salvatore?!

Anyways. Är ni sugna på att fastna vid en ny och mysig serie så borde ni ge Dawson’s Creek en chans : )

Kommentarer (1)

You might also like

Caroline Roxy - Säröhus Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Alexandra Nilsson - Daniel betalde 5000 kr för lunchen med mig Alexandra Nilsson - VECKANS..
  • Jag

    Kul att du blivit ett fan av Dawson’s Creek, som nog är den bästa high school serin ever! 😀 Den enda som är lika bra eller nästan lika bra är The O.C. Det förvånar mig att du skriver att den inte är mycket att hänga i granen för serien fick alltid (och får fortfarande) väldigt bra kritik för både skådisarna, manusen och musiken (iaf säsong 1-4). Medan serier som Gossip Girl och Vampire Diaries är kul och underhållande men anses vara trash i jämförelse med Dawson’s Creek. DC har som du säger känsla, det är en mer realistisk serie som handlar om vanliga tonåringar med vanliga problem. Jag älskar Gossip Girl och gillar verkligen Vampire Diaries men jag bryr mig inte alls lika mycket om karaktärerna i dom serierna för, man känner liksom inte med dom. Det är så mycket drama och intriger att man inte kan relatera till dom, deras liv är bara kaos, haha. Nä då, jag gillar alla tre serierna, Gossip Girl har dom snygga kläderna och Vampire Diaries har spänningen. Ärligt talat är dom väldigt olika varann, men Dawson’s Creek är utan tvekan bäst och mer välskrivet! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *