Jag är topp-3!!!

lepack
Där står dom helt uppklädda och snygga, medan jag chillar på kanten i mina nersvettade träningskläder och med intorkat svett överallt….
Känns som att jag kör en photobombning och hör inte alls hemma i bilden. Ehehehe.

Gissa vem som ringde mig igåreftermiddag?! Castingstället som jag var på provfilmning hos häromdagen. JAG BLEV SÅ NERVÖS, för jag trodde ju att jag skulle få veta om jag hade fått rollen eller inte. Vet ni vad han ville? Han ville bara säga att jag nu är topp-3 och sen undrade han om jag fortfarande var intresserad. ALLTSÅ!!!!!!!!! Jag blev megamonsterglad, men samtidigt är det halvelakt att ringa och säga att jag är topp-3 ju.. Då kommer jag bli ännu mer besviken om jag inte får rollen när jag vet att det var så nära. Well, vi får hoppas att dom inser hur bra jag skulle göra rollen helt enkelt. Haha! Fortsätt hålla tummarna vettja..

Igår sprang jag, svettig som en gris, och mötte upp packet för ett möte. Vi ses alldeles för sällan numera och förhoppningsvis kommer detta möte leda till att vi kommer hänga ännu mera : ) Nu ska jag bara äta frukost, sen kila iväg till Makeupstudion. Ska hålla en makeupkurs idag. Woooho!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *