nw

Efter att ha kört HIT igårmorse var jag inte supertaggad på ett ninjapass ala Mårten Nylén direkt… Men det var bara att bita ihop och springa iväg till Nordic Wellness och köra så hårt jag orkade ändå, och det gick helt OK faktiskt. Men det kändes i kroppen att jag redan kört ett hårt pass. Mårten är expert på att få mig att hitta träningsglädjen på typ fem sekunder! Även om jag är helt slut så tar jag mig igenom passet bra och det känns som att tiden bara flyger iväg. Sen avslutade jag passet på crosstrainern. Har verkligen blivit beroende av den maskinen igen. Det känns som man flyger fram! Föredrar den före löpband alla dagar i veckan. + att det sliter mindre på mina knän som är lite kinkiga : )

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - The Parlour
  • Arwen

    Hur mycket kostar det för dig ungefär att sätta i slingor hos Rapunzel?
    Undrar nämligen eftersom att jag precis som du har naturligt tjockt hår men skulle behöva lite mer förtjockning för att få lite mer effekt så att säga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *