fotoskola

Hey guys!
Nu är jag hemma igen efter en heldag i Bingos studio. Det har varit en himla lärorik och kul dag! Bingo är så härlig och lär ut på ett sätt som gör det väldigt lätt att förstå. Wooho! Trots att jag inte skulle vara modell denna gången utan ”elev”, så hamnade jag framför kameran ändå.. Utan att ens ha borstat håret imorse och i en skitig tröja. Perfekt! Tur att Bobby var där och kunde fixa till det värsta. Hehehe. Några av bilderna blev grymma i alla fall! Tänk om man hade en fotostudio hemma… Det hade varit något!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *