Kroppen är paj.

woek

När jag vaknade igår så var min kropp verkligen helt paj efter veckans träning, så jag lät den vila. Vila är också viktigt, även om det är tråkigt. Idag känner jag i alla fall att jag har lite mer energi och tänkte därför gå till gymmet och ta en power walk. Bättre än inge ju och det är himla skönt! Imorgon hoppas jag att min kropp känner sig pigg och utvilad så att jag kan få köra på som vanligt igen : )

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Paulina Danielsson - No more slutty halloween.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *