Beställt nya Air Max.

airmax

Mornin’ Sunshines!
Jag började dagen med frukost i sängen och lite morgonshopping. Det blev ett till par Air Max! Kunde inte låta bli när jag såg Junkyards nyheter. Grått och rosa är ju så sjukt snyggt tillsammans. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig till gymmet. Sen ska jag iväg till ett ställe som ska hjälpa mig med visum osv. till USA. PEPP!!!

Direktlänk:
47824_07_3-1

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Miranda

    Hej bästa Keela!
    Jag älskar verkligen din blogg och du är så underbar!
    Jag älskar sneakers men har inte så många, skulle du kunna tipsa om några sneakers som du skulle tänka ha på dig?
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *