Juice, topp-2 och WoW.

råsaft

Hey guys!
Gissa vad? Castingstället ringde idag. Jag blev så galet nervös! Men jag fick inte veta den här gången heller. Dom jäklarna gör mig galen! Haha! Nu står det mellan mig och en till tjej, så jag är topp-2. Och jag var tvungen att åka dit på en callback. Den här gången kändes det inte alls lika bra som förra gången(förmodligen för att jag inte var kissnödig???). Jag kände mig tråkig framför kameran.. Men gjorde det jag kunde och håller verkligen alla tummar och tår för att jag får rollen. Den är ju så perfekt för mig!!

Påväg hem så hämtade jag ut min efterlängtade råsaftcentrifug. Hujeda vad mycket juicer jag kommer dricka nu. Jag är ju en riktigt sucker för både juicer och smoothies, så därför kändes denna livsnödvändig. Typ. Har inte hunnit prova den ännu, men så fort jag har gjort det så får ni en recension : ) Nu är det middagsdags, sen gymdags!

Blev förresten level 90 igår med min Pandaren Mage i WoW. Om jag skulle beskriva lyckan jag kände då så skulle ni antagligen sluta läsa min blogg för att jag skulle låta alldeles för nördig. HAHA. Men aaah, min första level 90-gubbe i WoW. Vad mer behöver man i livet liksom? Eeeh. #geek

Direktlänk:
21-1014599-20131128141138_1

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *