Svar på läsarfrågor.

Ska du gå på college i USA, i så fall vilket företag använder du dig av och hur blir det med boende? Funderar själv på att göra, är så intresserad av att se världen! Snälla skriv mer om USA!
College är just nu min tanke, men man vet aldrig. Kanske kör jag bara bloggen därborta och inget mer. Men du kan vara lugn, ni kommer att få läsa så mycket om mina förberedelser och hur jag ska göra med allt och vad jag kommer få hjälp med osv. så ni kommer tröttna tillslut! Haha. Nej, men jag ska faktiskt på ett möte angående visum och sånt idag med ett stället som verkar himla bra. Ni kommer få veta mer senare : )

Har precis beställt ett par nike air force 1 nu! äntligen fanns dom i min storlek. skulle du kunna göra ett inlägg om hur du stylar dom. skulle bli jätte glad då.
KUL. Det är ju världens snyggaste skor! Det fina med vita Air Force 1’s är ju att dom passar till precis allting. Du skulle i princip kunna ta på dig en sopsäck och matcha den med skorna. Så, möjligheterna att styla dom är oändliga. Man kan ju go crazy med färger och mönster på övriga plagg när skorna är så neutrala och snygga. Använd bara din fantasi! Jag har i alla fall satt ihop en enkel, men cool outfit som jag skulle vilja styla mina med! Enkelt kan ju också vara awesome. :

airfao
Direktlänkar: LEGGINGS /  SKOR / JACKA / TRÖJA.

 

En liten fråga bara, när du beställer killkläder från junkyard, vilken storlek beställer du i då? På byxor och tröjor?
Det beror alldeles på vad jag beställer och hur jag vill att plagget ska sitta. Det kan vara alltifrån storlek M till XXL. Vill du ha det tight eller oversize? Prova dig fram : )

Hej Keela! Jag är en ny läsare här på din blogg. Så du kanske har svarat på detta innan men undrar hur du gör för att få så mycket volym i ditt hår
Hej! Vad kul att du har hittat hit. Hoppas du stannar kvar : ) Numera har jag inte överdrivet mycket volym i håret faktiskt. Du skulle sett mig förut! Haha. Nu tupperar jag bara håret och sprayar med hårspray. Inga konstigheter! Men det var alldeles för längesen jag gjorde en video om det, så kan försöka hinna med en hårstylingvideo till veckan så kika in igen vettja!

…Annars kan man alltid ha med sig en vindmaskin vart man än går. Det har jag! Det ger grymt mycket volym. Jag har en assistent som alltid går framför mig och bär på den. Superbra!

vind


Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *