Två av mina tidigare tutorials 

Hey!
Idag ska jag iväg till Makeupstudion och spela in massa grymma sminktutorials till er. KUL VA? Får ju dagligen önskemål om det. Dom kommer också bli kortare och mer detaljerade. Alltså inte hela sminkningar enbart utan mer olika moment som ögonbryn, fransmarkering, bas, rogue, highlight, dustning osv. Tror att det kommer bli grymt!!

Efter det ska jag hoppa på pendeln till Uppsala med Caty och sova i Camiz prinsess-säng!! Det kommer bli en bra kväll : )

följ

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sandra Lindahl - FRÅGESTUND Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Paulina Danielsson - No more slutty halloween. Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Födelsedagshelg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *