Chokladpengar.

candypoker

GOD MORGON VALBORG.
Vi spenderade gårdagen med att spela poker – med godispengar. Haha. Vi köpte chokladpengar och sedlar som var ätbara(men smakade papper.. eeeeuuuw) Dock är jag fruktansvärt dålig på poker, så jag förlorade big time… Inga chokladpengar för mig inte… Typiskt. Men jag har ju tur i kärlek istället?! Vi hade i alla fall himla kul, precis som vanligt när vi lekar. Idag är det Valborg och Uppsala är kaos, som vanligt. Men det är roligt kaos, så det gör inget. Synd att vädret inte är så bra bara. Men vi kommer ha det grymt ändå!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - The Killers Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Caroline Roxy - BIG DAY - ESKILSTUNA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *