Chokladpengar.

candypoker

GOD MORGON VALBORG.
Vi spenderade gårdagen med att spela poker – med godispengar. Haha. Vi köpte chokladpengar och sedlar som var ätbara(men smakade papper.. eeeeuuuw) Dock är jag fruktansvärt dålig på poker, så jag förlorade big time… Inga chokladpengar för mig inte… Typiskt. Men jag har ju tur i kärlek istället?! Vi hade i alla fall himla kul, precis som vanligt när vi lekar. Idag är det Valborg och Uppsala är kaos, som vanligt. Men det är roligt kaos, så det gör inget. Synd att vädret inte är så bra bara. Men vi kommer ha det grymt ändå!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Caroline Roxy - Kitchen aid Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *