Chokladpengar.

candypoker

GOD MORGON VALBORG.
Vi spenderade gårdagen med att spela poker – med godispengar. Haha. Vi köpte chokladpengar och sedlar som var ätbara(men smakade papper.. eeeeuuuw) Dock är jag fruktansvärt dålig på poker, så jag förlorade big time… Inga chokladpengar för mig inte… Typiskt. Men jag har ju tur i kärlek istället?! Vi hade i alla fall himla kul, precis som vanligt när vi lekar. Idag är det Valborg och Uppsala är kaos, som vanligt. Men det är roligt kaos, så det gör inget. Synd att vädret inte är så bra bara. Men vi kommer ha det grymt ändå!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - BAILEY MYS Hedda Dibinger - U-Bahn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *