Blog Awards 2014.

KOMPISAR! Det är dags igen.

För ungefär 2,5 år sedan ropade mitt namn upp och jag fick gå upp på scenen och ta emot ett pris för min blogg. Vilken dag! Kommer minnas den dagen hela livet. Jag kunde aldrig drömma om att bloggen skulle kunna ta mig så långt som den gjort på dessa åren. Och allt är ju tack vare er! Jag kan inte tacka er nog för att ni finns där för mig varje dag och är helt fantastiskt fina allihopa. Ni gör så att mina drömmar går i uppfyllelse! Jag önskar att jag kunde ge er alla en stor fet megakram. Och en ballong. Och massa godis. TACK. TACK. TACK.

Sedan jag vann det årets så har det känts som att ingen annan kategori har passat in på mig och min blogg. Jag har ju liksom inte nisch utan bloggar mer om det jag tycker är kul och det jag gör. En livsstilsblogg helt enkelt. Och iår tillkom det flera nya kategorier. Gissa vilken kategori? Årets Livsstilsblogg!!! Jag kan tänka mig att den här kategorin kommer bli sjukt svår att vinna eller ens bli nominerad i. Men den passar ju verkligen min blogg helt perfekt. : ) Sen finns det ju massa andra kategorier också, så tycker ni att jag passar bättre in i dom så välj dom istället!

Tycker ni att jag förtjänar en nominering? Glöm då för tusan inte att nominera mig! 
Funderar på att göra en videoblogg med anledningar till att nominera mig. Hehehe. Får se om jag hinner göra det i eftermiddag!

nominering

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Blå lagunen Alexandra Nilsson - Ingen rolig period av mitt liv.. Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet Alexandra Nilsson - Idag har jag fått styra ett privatplan!
  • Emma

    Jag ska verkligen nominera dig! Det hade ju varit konstigt om jag inte gjort det! För att du skriver så bra inlägg och alla dina bilder är så fina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *