Criminal Damage.

favvo

Hey guys!
Jag får dagligen mail angående två-i-en-hoodien som finns på CandyByKeela. Den med leopard på ena sidan och svart på andra sidan alltså : ) Den har inte funnits i lager på ett tag nu och det är för att min leverantör bara höjer och höjer inköpspriset på den hela tiden! Sjukt irriterande. Jag försöker ju hålla ner priserna så mycket som möjligt, men när dom nu höjt den till dubbla priset så kan jag inte fortsätta ta in den just nu. Därför kommer den nog inte finnas på ett tag. Vi får hoppas på att dom sänker priset igen bara !

I alla fall, eftersom så himla många är intresserade av den så tänkte jag tipsa om en liknande. Den har också varit slut i lager ett tag, men har kommit in nu igen! Det är en tröja/tunn jacka från Criminal Damage som jag har som jag ÄLSKAR verkligen. Sjukt snygg och bekväm. Lagom tjock nu när det börjar bli sommar också. Så om ni fortfarande är intresserade utav en vändbar leopardtröja så spana in den vettja! Ni hittar den här.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *